Валентин Ламбев е преизбран за председател на Областния съвет на БСП Велико Търново

Този мандат ще е успешен за мен , ако е успешен за нас!

Валентин Ламбев бе преизбран за председател на Областния съвет на БСП-Велико Търново. Решението е взето на първото заседание от новия мандат на областната структура, провело се на 10.06.2016г. в град Павликени.

„Този мандат ще е успешен за мен , ако е успешен за нас!", бяха думите на Ламбев веднага след единодушно гласуваното му доверие. Членовете на ОблС излъчиха и ново ръководство в състав: Огнян Стоянов - зам.-председател, ресор „Местна политика“. Иван Петров - зам.-председател ресор „Партийна политика“; Любомир Петров - зам.- председател по „Кадрова политика“; Христо Кавалски - Секретар по медийна политика и говорител; Борислав Вълев - секретар Коалиционна политика и Катя Петрова – секретар-касиер. Новоизбраните членове в ръководството са партийни председатели на общините Горна Оряховица, Полски Тръмбеш, Свищов , Павликени, Сухиндол и Стражица.

На заседанието бе обсъдена организацията на предстоящото вътрешнопартийно допитване. "Това допитване е уважение към мнението на всеки един член. Целта е да възникне дискусия по важен за партията въпрос на всички нива. Трябва да се вземат решения, съобразени с мнението на членовете. Това ще бъде практика и за напред по всички важни въпроси за БСП!", сподели пред ОбЛС Весела Лечева - член на ИБ на НС на БСП, която бе и водещ на заседанието. Обсъдени бяха и въпроси относно предстоящите президентски избори и сформирането на Областен предизборен щаб.