Весела Лечева в Тутракан: Най-важното предизвикателство е да върнем децата на България

11.03.2018г.

Народният представител от "БСП за България" Весела Лечева бе гост в Тутракан, в среща-разговор на тема "Смели жени - поглед към предизвикателствата в съвременния свят", организирана от общинската организация на БСП и Обединението на жените социалистки в крайдунавския град. "Най-важното предизвикателство пред българските жени е как да направим така, че да върнем децата на България, как да направим така, че държавата ни да работи по демократичните правила, които сме избрали и нашите деца да се чувстват сигурни в България и да знаят, че могат да се реализират тук” – каза Весела Лечева.

В срещата присъства 15-годишната Ванина Илиева от с. Пфоесор Иширково, която е републикански шампион по стрелба, със завоювани медали за 2-ро и 1-во място, при юноши и девойки. Весела Лечева пое ангажимент за подкрепа и закупуване на професионална спортна екипировка за младия талант на Силистра.

В срещата участие взеха Вяра Емилова - секретар на НС на БСП, Пенка Йорданова – експерт Местна власт и бивш кмет на Монтана, Недка Панайотова - председател на ЗК "Христо Ботев" – Тутракан, както и председателите на Обединенията на жените социалистки от цяла Силистренска област. 

Жените бяха поздравени от младия талант и участник в „Гласът на България Елица Камбурова от Тутракан.