Огнено шоу с много емоции предложиха младежите на БСП за 1-ви ноември

2.11.2018

Богата програма и много емоции предложиха младежите на БСП за 1-ви ноември във Велико Търново. Още през деня младите социалисти раздаваха свитъци със стихотворения на известни български поети. Търновци харесаха инициативата и споделиха, че това е един от начините за запазване на българския дух.
В същото време, дискусия за „Съвременните будители“ се проведе в Общинския партиен съвет на БСП в старопрестолния град. Срещата беше открита от председателя на социалистите Стефан Стефанов, а председателят на Младежкото обединение Михаил Михалев даде началото на разговора. Всички участници в дискусията бяха категорични, че съвременните будители трябва да са далеч от материалното и да бъдат отдадени в своята мисия за пробуждане на българския народ.
Програмата за Деня на народните будители продължи в парка „Марно поле“, където младите социалисти проведоха викторина. Малки и големи трябваше да отговарят на въпроси, свързани с известни български поети, да познават техните стихотворения и дори да рецитират. Водещ беше Паулина Петрова, а наградите- стихосбирки на големия български поет Христо Козлев, бяха осигурени от члена на НС на БСП Мариана Бояджиева.
Кулминацията на програмата беше огнено шоу с групата „Black fire”. Уникалните изпълнения събраха в парка десетки почитатели на огненото изкуство. Момичетата от групата демонстрираха майсторство, а горящите ветрила спряха дъха на публиката.