Явор Божанков: Дължим особено уважение на възрастните

01.10.2019

Кандидатът за кмет на община Горна Оряховица Явор Божанков поздрави възрастните жители на общината по повод техния празник. Той изрази възхищението си от ентусиазма, с който клубовете на пенсионера развиват своята самодейност. „Чудесно е, че сте така усмихнати, толкова сплотени. Пазите традициите ни и обичате на България. Моето поколение трябва да взема този пример от вас“, каза Божанков.

Мнозина от възрастите хора при клубовете на пенсионера в Горна Оряховица пожелаха лично успех на Божанков. „Внимавам за своя изказ и култура пред вас, тъй като моята баба е тук, а тя бе изключително стриктен учител и ще ме поправи веднага, ако сгреша“, пошегува се Божанков.

Той заяви още, че местната власт трябва да подкрепя всяка форма за изява на техните творчески състави. „И млади, и стари днес искаме добър живот в нашите населени места. Качествена инфраструктура, чистота, сигурност и перспектива. Пътят за това са хората. Вие дадохте много от себе си, наш ред е да ви накараме да се гордеете“, завърши  Явор Божанков.