Явор Божанков : Ще работим и за селата, не само за Горна Оряховица

07.10.2019

„Поликраище е наша кауза, затова обръщаме специално внимание на селото и имаме кандидати в нашата листа, които да защитават интересите и да работят по проблемите на населеното място. Благодаря им, че се включиха в тази нелека борба“, каза пред жителите на селото кандидатът за кмет на община Горна Оряховица Явор Божанков. Той обяви, че излиза в изборите с добра програма, която акцентира на подобряване на инфраструктурата чрез създаване на общинско предприятие, подобряване на чистотата в населените места и разрешаване на проблема с бездомните животни.

Да работи с хората честно и искрено и да разреши малките им проблеми се застъпи кандидатът за кмет на Поликраище Пеньо Нацкин, издигнат от местната коалиция „БСП за България“, АБВ, „Движение 21“. "Хората ни са будни и талантливи, трябва им само подкрепа за идеите им", каза Божанков. Той заяви политика в името на хората и работа с чисто сърце за подкрепа на Поликраище.

Сред проблемите на хората в селото е липсата на спирка, на която комфортно да изчакват междуградския транспорт, стана ясно от срещата.

Марин Богомилов и  Лъчезара Тодорова са жителите на селото в листата на коалицията. Те заявиха своите приоритети за подобряване на живота в Поликраище. „Минаха 12 години на бездействие. За това време няма направено нещо голямо“, обясни  Богомилов мотивацията си да бъде в листата на коалицията. „В лицето на Явор Божанков имаме достоен млад човек, който натрупа много опит в политиката и защитаваше много каузи в интерес на хората“, категоричен бе той. На срещата присъстваха и кандидатите за съветници Павлинка Николова, Милен Маринов и Антон Паричев.