Рокзвездата Стенли подкрепи инж. Емануил Манолов в Павликени

20.10.2019

Вокалът на легендарната група „Тангра” Стенли беше в Павликени, за да подкрепи инж. Емануил Манолов за кмет на общината. „Той е човек, който винаги е подкрепял културата и говори със страхотно уважение за вас, жителите на Павликени. Емо, стискам ти палци, знам, че Павликени ще бъде зад теб“, каза обичаният певец. Той записа специално видеообръщение към феновете си от площад „Свобода“ в града – един от знаковите нови обекти от първия мандат на павликенския кмет.

Във видеото си Стенли разказа, че познава инж. Емануил Манолов от много години. „Той говори за изкуството истински и от душа. Създаде много фестивали и конкурси в различни жанрове на музиката и танцовото изкуство. Прави всичко възможно всяка година да кани на концерти най – известните и стойностни изпълнители за ваше удоволствие. Подкрепете го!“, каза още любимецът на поколения меломани.

Кандидатите от силния екип на инж. Емануил Манолов са с номер 56 в бюлетините за кмет на община, кметове на населени места и за общински съветници в община Павликени.