Явор Божанков: Вярвам, че доброто побеждава

25.10.2019

Уважаеми жители на община Горна Оряховица,

Скъпи приятели,

Аз съм в Явор Божанков и влязох в предизборната кампания за кмет на Горна Оряховица с един ангажимент. Да създадем открито и справедливо управление за нашите населени места.

В 21 век за нас е неприемливо, че продължаваме да говорим за дупки по пътищата, за бездомни кучета и за мръсни улици. Предлагаме план за разрешаване на тези проблеми – с конкретни стъпки и ясни ангажименти.

След четири години ще говорим за електронните услуги в общината, общинските предприятия, които работят в интерес на гражданите, а не за печалба. Ще отчетем колко младежи започнаха кариера и бизнес с помощта на общината.

Разчитам на своя опит като баща, като управленец и като представител в законодателната власт.

На нашата община е нужно управление от различен мащаб. Трябва да се съизмерваме с практики на управление от европейски и световени градове. Нова организация на движението, редът и охраната на общинското имущество искат контрол и санкции. Готов съм да наложа върховенството на закона, което липсва досега.

За да постигнем всичко са нужни модерни хора. Екип от образовани млади, дейни професионалисти. Зад мен е листата за общински съветници „БСП за България“, АБВ, „Движение 21“ и се обръщам към вас да подкрепите и тях – почтени и достойни, всеотдайни във своите сфери.

Опонентите ни атакуваха с фалшиви новини, фалшиви фейсбук профили и фалшиви сигнали. Един лидер и неговият екип както водят своята кампания, така управляват след това.

За мен ще бъде чест и удоволствие да работя като ваш кмет. Апелирам за вашата подкрепа с номер 68 за мен като кандидат за кмет на община Горна Оряховица и за кандидатите от коалиция „БСП за България“, АБВ, „Движение 21“.