Добротворецът Георги Симеонов: Вярвам в Явор Божанков

01.11.2019 г.

„Сърцето ми подсказва, че Явор е добър човек и затова съм тук да го подкрепя“. С тези думи дойде в предизборния щаб добротворецът Георги Симеонов. Всяка година той се превъплъщава в ролята на Дядо Коледа и разнася подаръци, за да подкрепи различни благотворителни каузи в Горна Оряховица. Той е познат на съгражданите си, защото вече е помагал на много деца и млади хора, нуждаещи се от лечение. Носител е на наградата „Достойните българи“. Георги е талисман и на хандбалния клуб „Локомотив“ в града.

„Ако до всяко добро същество, застане поне още едно, светът ще е по-добър. Моята кауза е да няма страдащи хора. Виждам, че Явор Божанков по свой начин се бори за същото. Вярвам, че може да се справи“, каза Георги и пожела успех на втори тур на кандидата за кмет.

Йордан Димитров, вицешампион от бодибилдинг турнира „Arnold Classic“:Явор Божанков е един от малкото, които наистина си струва да подкрепим

Вицешампионът от престижния бодибилдинг турнир „Arnold Classic Europe“ и  републикански шампион на България Йордан Димитров сподели специално видео във Фейсбук в подкрепа на Явор Божанков.

„Имам близък приятел, който в момента се нуждае от подкрепа. Това е Явор Божанков, който е кандидат за кмет на Горна Оряховица. Познавам го доста добре, тъй като от три години работя с него във фитнес залата“, казва носителят на много титли и призове в спортната сфера.

„Знаете, че съм далеч от всички политически теми. Но този човек е един от малкото, които наистина си струва да подкрепим. Той работи чистосърдечно и с любов, а не само поради някакви интереси. Бих помолил всички мои познати от Горна Оряховица, които искат градът им да се развива, да подкрепят Явор Божанков в неделя“, казва още Йордан Димитров.