Явор Божанков: Вярвам, че този път всички ще бъдем разумни

14.11.2021 г.

Явор Божанков - водач на листата на “БСП за България” във Великотърновския избирателен район, гласува още в първите часове на изборния ден. Точно в 8 часа той се нареди на опашката пред секция 11 в Горна Оряховица.

“Гласуването става много бързо, отне ми не повече от минута, програмата е ясно направена и лесно се работи с нея”, коментира той. Заедно с него в този час в секцията гласуваха предимно пенсионери. Всички споделиха, че са се справили без затруднения с машинния вот.

“Гласувах, за да отворим нова страница. За старата няма да говоря, но на новата виждам държава, виждам България, в която публичният ресурс се изразходва справедливо и прозрачно: за инфраструктура, болници, социални политики, а не както преди. Гласувах за това един ден нашите деца да продължат напред и да затворят нашата страница с гордост, а не със срам”, каза Явор Божанков и допълни: “Вярвам, че този път всички ще бъдем разумни и ще сформираме редовно, работещо правителство. Аз поемам отговорност да работя в тази посока”.