БСП откри своята предизборна кампания в Свищов знаково пред Паметника на Свободата

04.10.2023 г.

„Неслучайно сме се събрали тук - пред Паметника на Свободата. Днес, във времена на криворазбрана демокрация, най-много имаме нужда от свобода на волята, на словото, на действията ни. А каква по-голяма свобода може да имаме от правото на избор - осъзнат, премислен, отговорен избор!“, започна София Вергилова-Георгиева- водач на листата за общински съветници на "БСП за България" в Свищов.

Кандидатът за кмет на БСП за Община Свищов Младен Лисичев даде заявка за превръщането на Свищов в по-добро място за живот и представи приоритетите си, свързани с развитието на икономиката, здравеопазването, транспорта и комуникациите между населените места, младежката политика, от която общината има нужда, за да задържи младите хора.

Според Йордан Нейков, новият Общински съвет трябва да се състои от експерти, интелигентни и разумни хора, които да се грижат за интересите на всички жители в общината и отчете колко е важно подобряването на инвестиционната среда за бизнеса.

Народният представител от "БСП за България" Кристиан Вигенин, който беше официален гост на откриването на предизборната кампания за местен парламент заяви подкрепата си към кандидата за кмет на общината Младен Лисичев, кандидатите за общински съветници от листата на БСП и кандидатите за кметове на БСП от Вардим, Горна Студена, Ореш, Хаджидимитрово  и Царевец.

Вигенин поздрави социалистите за свършената работа по заздравяването на местната структурата, която наскоро се изчисти от нелоялните си членове, част от които на предстоящите избори намериха своето място в листата на ГЕРБ.

Социалистите си пожелаха да имат успех с номер 1 на 29.10.2023 за по-добър живот.