Огнян Стоянов: Да спасим горнооряховчани от политиката, която ги накара да евакуират града си

Огнян Стоянов има познанията и амбицията да направи Горна Оряховица по-добро място за живеене, каза за съпартиеца си Кристиан Вигенин

 „Успяхме да създадем най-голямата коалиция в общината, която представя най-широк кръг обществени интереси. Всички те са обединени от идеята да спасим Горна Оряховица и общината.” Това заяви подкрепеният от БСП кандидат- кмет на Горна Оряховица Огнян Стоянов.

С богата културна програма кандидатите от местната коалиция с №68 откриха своята предизборна кампания в препълнения салон на НЧ „Напредък 1869“.

„От какво да я спасим ли? Отворете си прозореца и погледнете в каква среда живеете – дупките по улиците, тротоарите, по които не може да се върви, бездомните кучета, порутения пазар, селата без транспорт и медицински услуги и т. н. За тези проблеми няма пари. Но за Летен театър, който от 2,9 млн. лв. стана 4,1 млн. лв. с тенденция за увеличаване, за арка, струваща над 300 000 лева – има пари. Учудвате ли се, че общината е намаляла с 25% през новия век?! От това трябва да спасим Горна Оряховица – от тази политика, която кара горнооряховчани да се евакуират от града си. Можем да го направим с гласуване. Бъдете активни”, призова Стоянов.

Той представи основните си приоритети, сред които решаване на проблеми с инфраструктурата със създаване на общинско БКС и фирма за сметопочистване, проектиране и изграждане на нов воден цикъл, образование, което да създава нужните кадри на бизнеса в региона.

Гости на откриването бяха народните представители от „БСП за България”  Валентина Димова и Кристиан Вигенин, който е и заместник-председател на Народното събрание.

„Познавам Огнян от 20 години и за тези години той показа какво е другарство, какво е да работиш в екип и да отстъпваш, когато интересите на партията го изискват. Той е човекът, който може да бъде добър стопанин на Горна Оряховица. Има познанията, подготвен е, има и амбицията, за да направи града си добро място за живеене”, заяви Вигенин.

Спасението на Горна Оряховица идва с №68 в бюлетините на 29 октомври, гласувайте, призоваха кандидатите за кмет и общински съветници.