Павликенчани са категорични: Инж. Емануил Манолов и „БСП за България“ ще са номер 1 в изборния ден

05.10.2023 г.

Пълен читалищен салон посрещна инж. Емануил Манолов и кандидатите за общински съветници и кметове на кметства от „БСП за България“ в община Павликени, за да пожелае да бъдат №1 в деня на изборите.

„Благодарен съм, че през 2011 година вие, жителите на нашата община, ми дадохте своята подкрепа и своето доверие, за да ви покажа какво значи всеотдаен кмет. Днес заставам пред вас със същото желание и същата енергия като кандидат за четвърти мандат кмет на община Павликени. Познавате ме добре - след полагането на клетватаоще от първия ден започваме новите проекти и продължаваме старите проекти“, каза в словото си инж. Манолов.

„Павликени е най-зеленото кътче  в Северна България. Заричам се,  че ще остане такова: чисто и екологично!“, категоричен е опитният кмет.

„Създадохме стабилност и просперитет за нашата община и заедно трябва да продължим напред. Аз служа на Павликени и ще продължа да служа на Павликени!“, каза още инж. Манолов.

Своята подкрепа за най-успешния кмет на община Павликени заявиха видни общественици.  Писателят Димитър Томов подчерта, че подкрепя инж. Манолов заради усещането за историческа перспектива и поглед към бъдещето. „Той успя да съхрани нашия роден край. Инвестицията в наука и култура е визия за бъдещето“, посочи писателят.

Огромно уважение оказа и кметът на община Тутракан д-р Димитър Стефанов, който специално дойде за откриването на кампанията.

„Само сляп не може да види  как се е променил Павликени.  Инж. Манолов ви е агитирал с делата си – той наистина е №1. Манолов е незаменим! Гласувайте за него! Той заслужава да управлява Павликени“, похвали колегата си кметът на Тутракан.

„Делата говорят за нас. Говорят за това, което заедно и благодарение на Вашата подкрепа ние успяхме да постигнем през тези 12 години“, каза председателят на БСП-Павликени Христо Кавалски. Той акцентира върху силната листа на „БСП за България“: „Достойни наши съграждани с богат житейски и професионален опит са в листата. Тя носи в себе си приемствеността на поколенията, което е изключително важно за БСП. Всички ние сме живеещи в павликенския край, работещи тук в този град и тази община. БСП издига кандидати за кметове, които имат по няколко мандата. И това говори, че техните съграждани са им гласували доверие.”

„БСП за България“ издига пълна листа от 21 кандидати за общински съветници, както и кандидати за кметове на кметства в 16 населени места. Всички те бяха представени по време на откриването на кампанията.

Уважението си към местната организация демонстрира и заместник-председателят на БСП Кристиан Вигенин. „Впечатлен съм какво е постигнал г-н Манолов тук, в Павликени. Прави впечатление, когато минеш границата на общината – виждаш, че кметът е истински стопанин и се интересува от приоритетите на хората. Всеки лев тук се инвестира по най-добрия начин.  С малко се постигат големи резултати. Мисли се с перспектива как в годините да се поставят основите ида се развива общината като модерно място за живот“, каза Вигенин.

„Хората трябва много точно да преценят - това са избори не само за следващите 4 години, а  за доста години напред“, каза още той.

В следващия мандат „БСП за България“ ще следва четири ключови приоритета. Обследване, проектиране и поетапна подмяна на водопроводи в населените места е заложено в платформата на социалистите. Червената група в Общинския съвет и кмета на Общината ще сътрудничат за организиране на надежден и редовен транспорт между населените места и общинския център. БСП и инж. Емануил Манолов заявяват категорично недопускане на източници на замърсяване в община Павликени, включително недопускане на инвестиции, които замърсяват. Ще продължи и ремонтът на улици в населените места и тяхното поддържане.