Миков подкрепи кандидатите на левицата в Горна Оряховица и Лясковец

Окт 13, 2015 Новини Избори 0 2165

Платформата на Ангел Йорданов и кандидатите на левицата в Горна Оряховица отразява нуждите на хората

„Ангел Йорданов и кандидатите на левицата са наясно с проблемите за решаване в общината. На базата  на това е направена и платформата им, която най-добре отразява нуждите на хората в община Горна Оряховица“. Това заяви председателят на БСП Михаил Миков. По думите му като средностатистически български град Горна Оряховица се нуждае от лява политика, повече социални решения за децата, за училищата и в областта на здравеопазването. „В последните години дясното управление силно занемари политиките , необходими на хората. Не може само с инфраструктура да направиш така, че хората да се чувстват уютно в своята община и в своя град“, категоричен бе лидерът на левицата.

Миков заяви, че Горна Оряховица е приоритетна за БСП, защото е един град с традиция и трябва да почувства много по-сериозно европейските възможности. „Платформата на нашия кандидат обръща внимание на малките населени места. Техните проблеми могат да бъдат решени само от хора, които ги познават като нашите кандидати от левицата“, заяви лидерът на БСП.

Ангел Йорданов: Приоритет за нас са и малките населени места

„Имаме десет конкретни ангажимента, с които излизаме пред гражданите на Горна Оряховица и ще ги изпълним“, заяви кандидатът на БСП за кмет на общината Ангел Йорданов. Той обясни, че сред тях са: местно икономическо развитие, здравеопазване, образование. По думите му за постигането на тези ангажименти са разписани конкретни мерки и политики, с които да бъдат постигнати не само в големите населени места, но и в малките.

Миков и Ангел Йорданов се срещнаха с жителите на Горна Оряховица и обсъдиха с тях наболелите проблеми за демографската криза, ниските работни заплати и пенсии, липсата на работни места, увеличаването на данъците и развитието на региона.

Лидерът на левицата Михаил Миков, зам.-председателят на НС на БСП  Бойко Великов и депутатът от ПГ на БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ Мариана Бояджиева заявиха своята подкрепа и за кандидата на левицата за кмет на Лясковец Петър Зангов. Те се срещнаха със Зангов и кандидатите за кметове на населени места и за общиснки съветници и обсъдиха с тях проблемите на общината.