Мариана Бояджиева направи дарение в Дома за деца „Св.Иван Рилски“ в Стражица

Тя разговаря с директора на дома Борис Борисов за социалната политика и проблемите на образованието

Народният представител Мариана Бояджиева от БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ посети Дома за деца, лишени от родителска грижа „Св. Иван Рилски“ в Стражица. Тя направи дарение за живеещите там деца, които преди месец зарадваха всички депутати от парламентарната група на левицата с ръчно изработени мартеници и лични послания за щастие.

Като скъп гост посрещнаха в Дома госта от левицата. Мариана Бояджиева разговаря с директора Борис Борисов за социалната политика и проблемите на образованието в България, след което приветства и живеещите в дома деца.

„Всички ние в парламентарната група на БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ много се зарадвахме на Вашите мартенички. Благодаря на Вас и на учителите, които са ви помогнали. Те бяха създадени с много добър вкус и стил. Така всеки от нас знаеше, че има едно детенце, което е направило мартеничката със своите сръчни ръце“, каза Мариана Бояджиева. Тя пожела много здраве на децата.

Народният представител поднесе подарък машинки за подстригване, които са нужни за Дома, дарение от Парламентарната група на БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ.