Весела Лечева: Златарица има право на справедливи доходи и бъдеще за таланта на България

09.05.2019

„С парите на целия български народ Бойко Борисов прави щедри предизборни подаръци. Чрез тях те искат да си осигурят победа. Вчера  те отпуснаха 27 млн.лв. за нова болница в Ямбол. Да, тя е нужна, но трябва да си отговорим на въпроса – защо цената ѝ стана двойна и така ли ГЕРБ смятат да печелят изборите.” Това заяви народният представител Весела Лечева пред жителите на Златарица, където беше официален гост по случай празника на града.

Лечева подчерта, че изграждането на нова болнична сграда е обещание на ГЕРБ от 2012 г., което те ежегодно повтарят. Народният представител уточни, че в края на 2018 г.,  при гласуване за приемането на бюджета за тази година, ГЕРБ са отхвърлили предложението на „БСП за България” да се осигурят 12 милиона за болницата в Ямбол чрез държавната хазна. „Как така нужните средства нараснаха двойно? И се питаме - къде ли ще отиде разликата?“, допълни депутатът.

Много жители поздравиха Весела Лечева и използваха срещата с нея, за да пожелаят успех в кампанията на „БСП за България“.

„За борческа, родолюбива, патриотична Златарица десетки граждани са дали труда си. Днес е възможност да покажем успехите и възможностите на местните хора. Днес отговорните политици казваме, че Златарица има право на справедливи доходи и бъдеще за таланта на България“, обърна се към жителите Лечева. Тя поднесе цветя пред паметника „Майка България“ в центъра на града.