Националният съвет на Младежкото обединение в БСП провежда изнесено заседание във В. Търново

15.01.2019

Националният съвет на Младежкото обединение в БСП ще проведе изнесено заседание във Велико Търново. Срещата ще се състои в събота, като младите социалисти ще представят отчет за изминалата година.

По време за заседанието ще бъде обсъдена и гласувана „Младежка визия за България“.  Националният съвет на МО ще обсъди участието на младежите от партията  в предстоящите избори за Европейски парламент.

Заседанието ще бъде водено от председателя на Младежкото обединение Николай Бериевски, който беше избран на поста преди около година. Сред присъстващите ще бъдат още: народните представители от региона Весела Лечева, Явор Божанков и Валентин Ламбев,  областният председател на БСП Петко Тюфекчиев, общинският председател Стефан Стефанов, областният председател на Младежкото обединение Габриела Шилкова, общинският председател Михаил Михалев, както и заместник-председателят на областната структура на Младежкото обединение Красин Каракоцев. Очаква се в заседанието да се включат още председателите и членове на младежката структура в общините от областта.