С номер 18 и с нов партиен офис „БСП за България“ в Стражица се бори за победа

21.05.2019

Приемна-офис на БСП откри в град Стражица общинското ръководство на партията. Щабът се намира на ул. „Михал Друмев“ 7 и беше официално открит от кмета на общината Румен Павлов, председателят на Общинския съвет Илиян Маринов и председателя на Общинския партиен съвет Катя Петрова. В събитието участва и народният представител Явор Божанков.

Откриването премина в среща и разговор за приоритетите на управлението и как България да излезе от тежката ситуация, в която се намира.

„От една година БСП има много силна инициатива, която се казва „Визия за България“. С колегите ми от парламентарната група обиколихме всички населени места – малки и големи и попитахме българите как според тях да се развива страната. Ние сме първата партия, която започна такъв разговор. Затова днес можем да откроим ясни приоритети за управлението“, каза Явор Божанков. Той посочи и уставните промени, които БСП е направила през последните две години. „Само партия, която може да промени себе си, може да направи промени и в България“, заяви той.

"С номер 18, ние отиваме към победата в неделя" , обяви и общинското ръководство на БСП.

Офисът ще бъде отворен всеки работен ден от 15:00 до 18:00 ч.