Весела Лечева откри кампанията си във Велико Търново

30.09.2019

Символичната сграда на хан „Хаджи Николи“ във Велико Търново  бе избрана от Весела Лечава – кандидат за кмет и водач на листата за общински съветници на БСП във Велико Търново за откриването на предизборната й кампания за Местни избори 2019. 

„Гордея се с всеки един от вас и усещам вашата обич”, оърна се към препълнения от търновци двор кандидатът за кмет и водач на листатата за общински съветници Весела Лечева. „Обещавам на търновци, че първото нещо, което ще премахнем, е страхът. Ще се боря с цялото си сърце, за да не ви разочаровам. За мен управлението е да съзидаваш и да създаваш. Велико Търново има нужда от градивен растеж и от усилието на всеки великотърновец. Обещавам да свърша всичко това, което моите опоненти обещаваха в тези два мандата и не го направиха. Защото търновци вече не могат да чакат.“, убедена е Весела Лечева.

Успех на Весела Лечева в предстоящата кметска предизборна кампания и кандидатите за кметове в населените места в общината и областта пожела и лидерът на левицата Корнелия Нинова.