БСП с пролетни подаръци за жителите на Велико Търново по случай празника на града

На 04.04: Посей семената на промяната, за да пожънеш успех

Пролетен подарък за жителите на Велико Търново подготвиха кандидат-депутатите от листата на “БСП за България” по случай празника на града.

Ден след настъпването на астрономическата пролет, хиляди великотърновци получиха семена от полски цветя в специални пликчета от рециклирана хартия. “На 04.04: Посей семената на промяната, за да пожънеш успех” пише върху пролетното пакетче. И още: “Всяко засадено цвете дава шанс на пчелите. Изчезнат ли те, изчезваме и ние!”

Въпреки мартенския сняг, млади симпатизанти на БСП обиколиха града, за да достигнат семената на промяната до повече хора.

“Още Алберт Айнщайн е предупредил, че без пчелите Земята може да оцелее най-много 4 години. Страшното е, че много учени работят върху решаването на този проблем, но пчелите продължават да изчезват. С този малък жест искаме да накараме няколко хиляди жители на Великотърновска област да дадат своя принос за запазване на пчелите - те имат нужда от нашите цветя. Затова: Засейте семената на промяната”, призова водачът на листата Явор Божанков.

В първите часове на празника депутати от листата на “БСП за България” поднесоха цветя пред паметника "Асеневци" във Велико Търново. “Нека помним славната си история, битката при Клокотница, дала началото на празника на нашия велик град! Честит празник, великотърновци! Най-доброто предстои!”, каза председателят на Общинската организация на БСП и пети в листата за парламентарните избори Михаил Михалев.

В следващите дни пролетните подаръци ще продължат и семената на промяната ще достигнат и до други населени места в областта.

Гласувайте с номер 4 на 4.04, за да има природа, която да оставим на децата си!