“БСП за България” закри кампанията си във Велико Търново с гайда и хвърчила

02.04.2021 г.

Българска гайда огласи Велико Търново точно в 12 часа в последния ден от предизборната кампания за вота в неделя. Под звуците на авторската родопска композиция на гайдаря Тихомир Йорданов, кандидатите за народни представители на “БСП за България” от Великотърновския избирателен район се събраха  около паметника на “Асеневци”, а в небето излетяха 4 червени хвърчила с номера на листата в интегралната бюлетина.

За закриването на кампанията във Велико Търново пристигна  Цветелина Пенкова, евродепутат и член на групата на Прогресивния алианс на социалистите и демократите в Европейския парламент. Тя призова българските граждани да не оставят хаоса и постоянната промяна на мерките да отнемат правото им да упражнят правото си на глас: „Бъдещето ни има значение, гласувайте“. 

“Гласуването не е по-опасно от посещение на хранителен магазин. В същото време това е дълг и отговорност на всеки български гражданин”, заяви водачът на листата Явор Божанков и призова жителите на Великотърновска област да изберат листата с номер 4 в интегралната бюлетина.