Валентин Ламбев на честванията на 9 септември: Кампанията ни ще покаже, че във властта може да има човещина

На великотърновци ние ще покажем, че не десните, а левите политически идеи носят социална справедливост, истинска солидарност и икономическо развитие

Десетки търновски социалисти спазиха традицията на 9-ти септември и се поклониха пред Братската могила в парк „Марно поле“. „На този ден ние отдаваме дълбока почит на жертвите и загиналите герои в антифашиската борба и съпротива“, каза областният председател на БСП Валентин Ламбев.

След 9 септември България тръгна по нов път на икономическо развитие в стремеж към идустриализация и модернизация, към равенство и социална спаведливост, припомниха социалистите в навечерието на предизборната кампания.

„БСП ще направи кампания, която да покаже на великотърновци, че във властта може да има човещина“, каза кандидатът за кмет на Велико Търново Валентин Ламбев. „На великотърновци ние ще покажем, че не десните, а левите политически идеи носят социална справедливост, истинска солидарност и икономическо развитие!“, каза кандидатът за кмет.

„Предизвикателството пред нас е Велико Търново да има първия кмет-социалист от 16 години насам! Велико Търново да се управлява социално и с грижа за хората!“, заяви Ламбев.