Пламен Чернев: В Сухиндол ще освободим част от таксите в детската ясла

Дек 11, 2015 0 3430

Работим не от 8 до 5, а 24 часа за хората

„Винаги, както и досега, сме били социално ангажирани с домашния социален патронаж, който помага на над 100 човека, както и с детските градини и ясли. Ще освободим част от таксите в детската ясла, в момента това се обсъжда в новия бюджет“, заявява успешният кмет на община Сухиндол Пламен Чернев в специално видео обръщение след проведения семинар за представители на БСП в местната власт.

Относно това кои от приетите от партията „Леви стандарти за управление в местната власт“ той и неговият екип ще превърнат в работещи в полза на хората политики, Чернев допълва: „Ние ще продължим тези стандарти, които са заложени като национална програма, за да отговаряме на нуждите на хората. Защото ние сме избрани от тях и работим не от 8 до 5, а 24 часа за хората и за нашите избиратели в нашата община“.

Сред приоритетите за новия мандат на кмета на Сухиндол са: социалните проекти, трансграничното сътрудничество с Румъния, завършването на техническата инфраструктура на града и неотложното отстраняване на опасен участък с активирало се свлачище.

„С диалог и отговорност, пряко с хората, с високо вдигнато чело. С това, което сме обещали и което сме свършили през последните години – така се печели мандат и доверие на хората“, споделя Пламен Чернев, който на Местни избори 2015 спечели за трети пореден път кметската надпревара в община Сухиндол, и то с мащабна преднина пред опонентите си на първи тур.